Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med flere forskellige organisationer rundt omkring i Danmark. Vi samarbejder med Sv. Michelsen Chokolade A/S omkring indholdet i produkterne. Ligeledes samarbejder vi tæt med Odense Bys Museer omkring H.C. Andersen og ham som brand. Vi er ligeledes medlem af Danish Chinese Business Forum, en organisation som samler mange danske virksomheder med forskellig artede interesser i Kina. Vi er ligeledes også medlem af Dansk Industri som samler mange forskellige danske virksomheder i et fælles netværk. Se og læs mere omkring alle vores samarbejdspartnere nedenfor.

www.svmichelsen.dk
http://museum.odense.dk/museer/hc-andersens-hus
www.dcbf.dk
www.di.dk


Kunder

Vi tilbyder løsninger til alle typer af virksomheder og brancher, og ligeledes til både små og store virksomheder. Vi kan således kundetilpasse produktet så det matcher kundens ønsker og behov.


Referencer

Nedenfor har vi samlet en række af vores nuværende kunder, hvor man kan læse deres erfaringer med vores produkt. Ligeledes så er det her også muligt at få et glimt af hvad produktet blandt andet kan bruges til. Se for eksempel den fine opsats som Illum i København har designet til deres Sv. Michelsen Chokolade Shop.

En anden af vores kunder, Seafood Sales ApS, har netop haft vores H.C. Andersen bog med til en stor messe i Kina, hvor bogen blev videregivet til deres kinesiske relationer.